En hemlig trädgård

January 24, 2014

Jag har en plan till sommaren, jag har haft den här ideen ett tag men jag har aldrig riktigt haft ekonomin för att slutföra den så det är därför jag nu tänkte göra den här drömmen till verklighet den här sommaren. Jag tänkte nämligen skapa en typ av fantasiträdgård på min baksida. Det skulle liksom vara skönt att göra en trädgård där man skulle kunna ligga och slappna av. Då har jag tänkt mig att svenskapoolfabriken ska få bygga en pool mitt i trädgården och sedan ska jag dölja den bland massa träd så man måste gå en liten stig för att komma dit. Sedan så ska det finnas en massa blommor runtom också, jag tror att det skulle vara riktigt mysigt att ha en sådan plats som man kan gå till och bara kunna slappna av på. Jag skulle nog tillbringa ganska mycket tid där.

Leave a Reply