Träning hjälper mot stress

February 26, 2014

Jag vet att många tycker att jag är ganska så jobbig att ha att göra med mig när jag är stressad och jag är ledsen för det men jag tänker inte alls på mitt beteende när jag är stressad. Utöver det så är det ju så att folk brukar nästan hålla sig undan när jag är stressad, de känner kanske av dåliga vibbar från mig och så vill de inte vara i min närhet. Det kanske är lika bra det, när jag är så stressad så vill jag ändå bara få saker gjorda och inte tänka så mycket på känslor och relationer. Jag vill bara få det jag måste göra gjort, så att jag inte behöver tänka på det senare. Man blir nästan lite av en robot när man är stressad och det är svårt att uttrycka riktiga känslor. Jag försöker att simma lite extra i min pool som poolkungen har byggt när jag blir lite väl stressad, träning hjälper ju verkligen till.

Leave a Reply