Vill du starta en ny hemsida?

April 22, 2016

Idag går det att hitta alla företag på ett eller annat sätt. Ofta har de en egen hemsida. För ett litet företag som precis har startat kan det vara svårt att veta hur man gör en sida från grunden, eller att ha råd att anlita en webbyrå. Därför finns idag olika alternativ som hjälper de utan erfarenhet eller kunskap om webbsidor att bygga en egen sida.

Weebly är en plattform där man kan bygga en hemsida. De erbjuder olika alternativ beroende på vad man ska göra med hemsidan. Där finns möjligheter till allt från bloggar till webbutiker. Beroende vad man vill med sin sida och vilka funktioner som man vill ha finns olika varianter, från en gratisvariant till en som kostar 25 dollar i månaden. De visar smidigt vilket alternativ som passar vem bäst, så att alla ska kunna skapa en sida anpassad efter just deras behov.

Leave a Reply